Foto

Proiectul "Her World, Her Rules" a ajuns la Targu Jiu

Programul este demarat de FIBA Europe in parteneriat cu federatiile nationale si are drept scop promovarea si dezvoltarea baschetului feminin pe intreg continentul.

70 de fetite au fost intampinate ieri la Sala Sporturilor din Targu Jiu de catre primarul municipiului, Marcel Romanescu, care le-a urat un calduros "bun venit". "Vazandu-va aici avem sperante ca traditia performantei în sportul gorjean se poate extinde si in baschetul feminin. Depinde doar de voi, e cat de mult va doriti inalta performanta, pentru ca in cativa ani municipiul Targu Jiu sa aiba o echipa puternica si in baschetul feminin", le-a transmis edilul micilor sportive.

Participantele au fost selectate din patru centre desemnate pentru descoperirea de tinere talente: centrul Scoala Gimnaziala "Constantin Savoiu" reprezentat de profesorul Ionut Malaescu, centrul Colegiul Național "Tudor Vladimirescu", reprezentat de profesorul Laurentiu Raut, centrul Scoala Gimnaziala "Alexandru Stefulescu", reprezentat de profesorul Tiberiu Curelea si centrul Colegiului Tehnic "Constantin Sandru" din Balta, reprezentat de profesorul Lavinia Cosacu.

Evenimentul a fost gazduit de CSM Targu Jiu, reprezentat de antrenorii Alexandru Gliga, Carlos Popescu, Adina Pop și Laurentiu Raut.

La actiune a participat activ si secretarul general adjunct al Federatiei Romane de Baschet, Svetlana Simion, responsabil de implementarea proiectului "Her World, Her Rules" in tara noastra.

Parteneri